La référence des professionnels
des communications et du design

A new decor

Cliquez ici pour voir toutes les photos

Contemporary materials, dashes of carefully orchestrated colours, soft lighting, this is the completely re-designed décor and new atmosphere that welcomes customers at the St-Hubert rotisserie on St. Denis street in Montreal.

Twenty-eight years after it first opened, the restaurant has been renovated from top to bottom. The kitchens and dining room (which can now accommodate 246 diners instead of 142 pre-renovation) have had a total makeover, while a take-out counter has been added along with a bar, the Espace St. Hub.

The Laval design office of MA Design carried out the renovations. As designer for the St-Hubert rotisseries for more than 20 years, the firm was given the mandate to create a space that blended in with other trendy spots in the Plateau area.

Outside, large picture windows that open onto the street were integrated into the original frontage, the only element that was preserved during renovations. The dining area is dotted with several islands surrounded by mid-height panels or plants that create various levels of privacy. Fabric and lighting were also carefully chosen in order to modulate the daytime and evening atmospheres. And finally, the bar, which is off the dining room, is built out of recycled wood. 

Rôtisserie St-Hubert
4462 St. Denis

Translation by Susan Silver

comments powered by Disqus